Selectează o Pagină

Salutare! Deci vrei să afli mai multe despre mine?

 

 

sunt dorian danuța

Pasionat de Marketing Online îndeosebi de Optimizare SEO, Creare & Monetizare Site-uri Web și de Afaceri Online

 Mereu eram atras de lumea internetului cred că de când am aflat prima dată despre existența sa. Și acum îmi aduc aminte cum petreceam nopțile, fiind student prin anul 2000, în primele internet cafe-uri care apăruseră pe atunci. Prin anul 2003 emigrasem în Spania, acolo și am avut prima tangență mai serioasă cu lumea internetului.

Era prin anul 2008, mânat de dorința mea de a descoperi lucruri noi,  încercând și învățând pe cont propriu și în timpul liber, am creat primul meu web site. Nu aveam mare idee pe atunci de optimizare SEO, Marketing Online, dar de monetizare și mai puțin. Tot pe atunci, în compania unde activam și mă ocupam de marketing și vânzări, la propunerea mea, am comandat de la un webmaster, un web site pentru companie. Așa că am fost nevoit, de voie de nevoie, să încep a-mi aprofunda cunoștințele în materie de online , pentru a mă ocupa și de Marketingul Online al companiei, din nou nopți nedormite căutând informație pe net combinate cu cursuri specializate în SEO și Marketing Digital. Toate acestea le făceam ca pe un hobby, chiar nu luam în calcul pe atunci că ași putea să mă dedic profesional la marketing online.

În ultimii ani, aparte de website-urile personale care le aveam și le monetizam în timpul liber, am început să fiu apelat de prieteni și de cunoscuți, să le prestez servicii de creare site web și optimizare SEO. Cu toate că de mai mulți ani eram cu gândul la ideea de a trece la afaceri mai mult în online decât offline, de abia sfârșitul anului 2017 a fost pentru mine schimbarea cea mare, am ajuns să obțin mai mult de 50% din venituri din online. La moment, aparte de proiectele personale, administrez câteva proiecte în Spania și în Moldova. Pentru anul 2019, este în lista mea de tasckuri,  începerea unor proiecte, la moment mici, în România.

Cu toate că au mai rămas doar câteva zile până la sfârșitul anului, dar totuși am reușit să o fac.

Acest blog personal a fost unul dintre lucrurile pe care trebuia să le fac în acest an, anul 2018.

  • SEM
  • Website wordpress
  • SEO

Viziunea mea

Pentru mine Marketingul Online este responsabilul direct pentru ca o afacere să aibă succes, atât în online cât și în offline, să prospere, să crească și nu în ultimul rând, să aducă câștiguri economice. Pentru a realiza aceste scopuri, nu există formule magice, există o singură cale: profesionalism, dedicație și perseverență. Misiunea unui specialist SEO este de a oferi unui proiect sau unei afaceri o vizibilitate maximă pentru a fi găsită de potențialii clienți. Cum se face asta? Atragerea acestor persoane prin poziționarea organică a paginii web în motoarelor de căutare.

Asta vreau să împărtășesc cu tine în acest blog. Pentru mine personal, SEO sau Marketing Online, este arta de a fi mereu la curent cu noutățile din lumea online-ului, de a învăța mereu și de a aplica tehnici de poziționare noi. Încă nu am întâlnit un marketer care să afirme că cunoaște totul, mereu mai rămâne ceva care trebuie de studiat sau de probat.

”Marketingul Online este energia care mișcă afacerea ta”

analizează

Fă o analiză detaliată la produsele sau serviciile pe care le prestezi, vezi ce oferă concurența ta, stabilește care sunt obiectivele tale principale.

planifică

Acțiunile realizate în marketing online fără o strategie bine definită, nu doar nu o să aducă befeiciile dorite, dar poate influența negativ.

implementează

Încearcă să urmezi pașii stabiliți de strategie. Improvizarea în marketing online nu este una din ideile cele mai reușite.

măsoară și ajustează

Una din avantajele marketingului online, este că este destul de ușor să măsori rezultatele obținute și să-ți ajustezi strategia.

unele din ultimele proiecte

Pot să te ajut cu ceva?

Contactează-mă